Gezondheidscentrum de Klipper

Ruimte huren

Gezondheidscentrum de Klipper biedt huisvestingsmogelijkheden voor (para-)medici die zoeken naar een geschikt alternatief voor hun huidige ruimte en of die behoefte hebben aan een nevenvestiging. Ook voor tijdelijke praktijkruimte biedt de Klipper huuroplossingen. Alle ruimtes zijn gestoffeerd en desgewenst gemeubileerd.

Het totale vloeroppervlak is 1500 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Het pand heeft een solide uitstraling, zowel van buiten als van binnen en is goed toegankelijk voor ouderen en gehandicapten.

Alle ruimtes (van 45 tot 100 m2) hebben zachte, sfeervolle kleuren en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

De Klipper is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een fietsenstalling en er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen in de wijk.

Huurders van een ruimte in het gezondheidscentrum kunnen op het parkeerterrein achter de Klipper een of meerdere parkeerplaatsen huren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Lieke van Riel. Bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 56 44 56, of klik hier om een e-mail te sturen.