Gezondheidscentrum de Klipper

Routebeschrijving

Vanuit richting Den Bosch:
Neem afslag Waalwijk-Centrum en volg Centrum. Bij de rotonde rechtdoor. De eerste weg rechts en meteen weer links. U bevindt zich nu op de Wilhelminastraat. Deze volgt u tot de stoplichten en gaat daar naar rechts. Bij de volgende stoplichten rechtdoor en u bent in de Margrietstraat, het gezondheidscentrum vindt u aan uw linkerhand.

Vanuit richting Raamsdonksveer:
Neem op de A59 de afslag Waalwijk-Centrum. Volg dan de borden richting centrum. Voorbij het politiebureau gaat u rechtsaf en bovenaan opnieuw rechtsaf. Bij de T-splitsing naar links en volg de weg naar rechts. Bij de eerstvolgende stoplichten moet u linksaf de Margrietstraat in. Het gezondheidscentrum vindt aan uw rechterhand.

Vanuit richting Tilburg:
Neem de eerste afslag Waalwijk. Voorbij Piet Klerkx, bij het benzinestation, gaat u bij de stoplichten naar links. Deze weg volgt u tot de volgende stoplichten waar u rechtsaf gaat. Volg centrum wat de tweede straat, de Mr. van Coothstraat, naar links is. Bij de stoplichten naar rechts en u bevindt zich in de Margrietstraat. Het gezondheidscentrum vindt u aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer:
Buslijn 134 en 136 hebben een halte recht voor het gezondheidscentrum de Klipper in de Margrietstraat. Vanaf het busstation steekt u de kruising recht over is het 5 minuten rechtdoor lopen.